Amb només dos botigues de roba al barri,  OKI és converteix en un referent oferint roba de dona i complements de primeres marques a preus molt competitius

2019-01- 22 GLOBALLEIDA suma un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa promogut per la Cecot i Autoocupació, per garantir la continuïtat de les empreses de la demarcació de Lleida. Es tracta del cas concret d’ OKI, un comerç de roba de dona i complements que ofereix primeres marques a preus molt competitius. Ubicada al barri de la Bordeta de la ciutat de Lleida serà la tercera botiga dedicada a aquest sector.

La Núria ha donat un gir innovador a la imatge de l’anterior negoci donant-li un toc personal i apostant  per la fidelització del client, aplicant  un 20%  de descompte als clients que comprin el dia dels seu aniversari, i el mateix dia de cada més. També amb ofertes i sortejos a través de les xarxes socials, amb l’objectiu de ser una botiga referent al barri.

Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. GLOBALLEIDA com a punt oficial Reempresa, mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, ha tancat el 2018 amb un total de 38 casos d’èxit al conjunt del territori que com a resultat ha suposat el manteniment de 73 llocs de treball.

Premsa:

TotLleida

Segre

La Manyana