Uns petards són els protagonistes del joc “It’s Full of Sparks”, en català “Tot està ple de guspires”, que en una setmana ha aconseguit prop de 2 Milions de descarregues  s’ha situat entre els Top 15 dels jocs del moment als països més influents del planeta.

 

L’empresa Dabadu Games, de la Xarxa Cei que dinamitza GLOBALLEIDA ha desenvolupat un App que ha captat l’interès de la multinacional Apple

L’empresa Dabadu Games instal·lada al Centre d’Empreses Innovadores de Cervera, desenvolupa i comercialitza videojocs de qualitat, amb una alta càrrega estètica, per a mòbils i tauletes. Treballen en jocs enfocats a l’àmbit  familiar, simpàtics i sense violència explícita, enfocats a un mercat ampli i que siguin fàcils de jugar i difícils de dominar, respectant sempre el valor de la diversió.

Jordi Antonijoan, és el creador d’aquest videojoc, que té com a protagonistes diversos petards que han d’aconseguir passar la pantalla abans de que la metxa els faci explotar; una idea sorgida de la «crisi dels 40» per la que assegura que ell ha passant i amb la que es va adonat que està a la meitat de la seva vida i que ha començat el seu compte enrere.

El joc, “It’s Full of Sparks”, en català “Tot està ple de guspires”, que va sortit al mercat el passat dijous 18 de gener, va superar les seves  expectatives amb més de 50,000 descàrregues a arreu del món en la mateixa tarda a través de l’App Store, la plataforma d’aplicacions de distribució digital d’Apple. Avui compta, amb 1.800.000 descàrregues i està situat  entre els Top 15 dels jocs del moment als països més influents del planeta, superant a jocs tan arrelats com “Candy Crush”. “It’s Full of Sparks”,està disponible per dispositius Apple però està previst que el proper mes de febrer, coincidint amb l’any nou xinès, també s’obrirà al mercat Android..

L’emprenedor Jordi Antonijoan, al 2013 va estar distingit pel seu videojoc «Garbel Lab», guardonat amb el premi a la millor aplicació espanyola per a nens. En el 2015 va tornar a estar guardonat al festival Chupete (Madrid), amb la proposta Dismonster, un joc d’exploració i precisió que permet que els nens  entenguin d’on provenen les ombres i destrueixin els monstres que veuen en ells. Un certamen dedicat a la publicitat i comunicació que premia als millors treballs creatius amb valors, dirigits al públic  infantil.