GLOBALLEIDA, a través del catàleg EmForma ofereix formació en diferents àmbits de la gestió empresarial,  fomenta l’esperit emprenedor entre els joves i facilita la creació d’empreses amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’autoocupació

Pel que fa a la formació que inclou el catàleg EmForma de GLOBALLEIDA, aquesta setmana a Pont de Suert s’ha impartit la càpsula formativa: Social Meida ADS, com fer campanyes de publicitat a través de les Xarxes socials. Impartida per Tania Carrobé Ruestes , tècnica en continguts i comunicació digital.

Dins les activitats proposades en els Dijous Emprenedors , al CEI Vall d’Aran i al CEI Les Borges Blanques s’ha impartit la segona part de la càpsula formativa  Crea l’app corporativa de la teva empresa per a Android i per a iPhone gratuïtament i sense saber programar, a càrrec de  Joan Serra, Emprenedor, Formador a EspailocalTec i Director de Marketing a LocalProm, una formació en la què, els participants han pogut aprendre a utilitzar aquesta eina de programació gratuïta.

I al CEI Bell-lloc també dins les propostes dels Dijous Emprenedors s’ha impartit la sessió: Converteix l’estrès en productivitat , a càrrec   de  Blanca Sisó, Diplomada en Magisteri. Especialitzada en Intel·ligència Emocional. Màster en Coaching i formadora de formadors.

Tanmateix aquesta setmana la formació proposada dins del Programa E2 Escola d’Emprenedors per fomentar l’esperit emprenedor dels joves s’ha impartit a l’INS Escola del Treball amb  la III part del Taller   del Pla d’Empresa, que inclou el pla econòmic i financer i,  el Taller d’intel·ligència financera, a càrrec de la Formadora Marta Grañó.