Danny Mola creador del programa #YouthCanDoIt2020 formarà a un centenar de joves aturats d’entre 19 i 30 anys a Balaguer (Lleida), Elda (Alacant) i Barbate (Cadis). Formació que també s’impartirà a diverses ciutats dels Estats Units i Mèxic

Avui s’ha iniciat  al Cei Balaguer el programa YouthCanDoIt2020 promogut per l’empresa emergent de màrqueting digital Kolau , fundada pel balaguerí establert a San Francisco, Danny Mola.

Per participar en el programa s’han seleccionat a una trentena de joves de la comarca, als quals Danny Mola, via videoconferència, ha donat la benvinguda juntament amb l’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal i la regidora d’Empresa, Ester Guarné. Aquest programa es realitzarà a diverses ciutats dels Estats Units, Mèxic i l’Estat espanyol.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de la capital de la Noguera, el Cei Balaguer ha estat la seu, de l’inici de la formació que s’inclou en el programa YouthCanDoIt2020, a la que els participants hauran de dedicar 40 hores setmanals, amb l’objectiu de posteriorment ajudar-los a la cerca de feina remota entre empreses de Silicon Valley.

El programa ofereix aquesta formació especialitzada en programació informàtica, a joves en atur, iniciativa sense ànim de lucre i que no precisa titulació especifica dels participants. Danny Mola planteja la programació informàtica com la solució a l’atur.

Amb aquest programa s’ensenyarà programació i desenvolupament web a un centenar de joves aturats des municipis d’Alacant, Lleida i Cadis. L’objectiu és que es facin un lloc en el sector amb més demanda (només a la Unió Europea hi ha 900.000 llocs sense cobrir) Kolau és l’única plataforma de màrqueting que permet a petites i mitjanes empreses (pimes) sense experiència en aquesta matèria ni temps disponible estar a la primera pàgina de Google. Danny Mola impulsor de la start up Kolau, ha estat seleccionada per a ser soci estratègic de Google, amb la missió d’ajudar les pimes a estar ben posicionades.

http://lleidatelevisio.xiptv.cat/noticies/capitol/noticies-vespre-13-03-2017?s=1000&e=1100, http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/una-empresa-californiana-de-marqueting-digital-propietat-dun-balagueri-forma-joves-parats-perque-aprenguin-a-programar-per-poder-trobar-feina/video/5655749/