Una Jornada adreçada a l’alumnat i al professorat d’FP, consistent en treballar els conceptes claus de l’emprenedoria a través del cinema

Avui s’ha celebrat la Jornada Emprenedoria de pel·lícula, organitzada per ICE (Institut Ciències de l’Educació)-UdL i el Departament d’Educació en col·laboració amb GLOBALLEIDA.

La proposta de treball de la jornada s’ha centrat en la ponència Va de cine. T’hi apuntes!!!,  a càrrec del ponent Jordi Tarragona Coromines, advocat i assessor de famílies empresàries. Una Jornada adreçada a alumnes de cicles formatius per treballar l’emprenedoria a través de les pel·lícules. En el món del cinema, són moltes les pel·lícules que mostren processos emprenedors, siguin reals o de ficció, que abasten àmbits, entorns, èpoques i realitats ben diferents.

Emprenedoria de pel·lícula pretén fer una proposta de treball adreçada tant a l’alumnat com al professorat d’FP, consistent en treballar els conceptes claus de l’emprenedoria a través del cinema.

El tret de sortida de la jornada ha estat a càrrec del conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró  i de l’inspector d’Educació de Formació Professional, Nicolau Galdeano.