Celebrada al CEI Tàrrega de Cal Trepat, en la qual hi han participat una quarantena de professors de Formació i Orientació Laboral, sota el lema “Emprenedor o empresari?

El consorci GLOBALLEIDA i l’ ICE (Institut Ciències Educació) de la UdL, amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, han organitzat avui, la VII Jornada d’Innovació       Empresarial            d’Emprenedoria a la Formació Professional: Emprenedor o empresari?, dirigida a més de 40 professors de Formació Professional que imparteixen l’assignatura de FOL ( Formació i Orientació Laboral) en els  seus centres.

Aquesta  activitat formativa que s’ha celebrat al Viver d’Empreses CEI Tàrrega de Cal Trepat.,  ha estat inaugurada per l’Alcaldessa de l’Ajuntament de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés,  el Vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la UdL, Ferran Badia i el  Conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró.

El professionals de l’educació presents, coneguts com el Grup de Treball de FOL de l’ICE de la UdL, han participat en la conferència inaugural sota el titol “Què ha de saber una persona emprenedora per gestionar la seva empresa”, a càrrec de la  Sra. Ana Belén Cambra, Associada àrea tributària-financera Cuatrecasas Gonçalves Pereira.

Dins les activitats del matí ha tingut lloc una  Taula Rodona en la què s’ha impartit la conferencia titulada “Competències emprenedores i factors clau d’èxit” a càrrec de la Sra. Laura Lamolla, professora dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC i Directora del Programa del Màster Universitari en Organitzacions en l’Economia del Coneixement de la UOC.

En el decurs de la taula Rodona, també,  s’ha fet la  Presentació d’Experiències Empresarials d’Entorn, activitat en la què, hi han participat les Empreses instal·lades al CEI Tàrrega de Cal Trepat, com: Computer Game Artist, AIM SOLO, Digiatlas, Parcelarium i Watt Energia SL, Empresa instal·lada al polígon industrial Riambau de Tàrrega,  amb  Manuel Usero (empresa Computer Game Artist), Ester Morros, Diego Delgado com a ponents en el debat, i Rosa Maria Mor, coordinadora del grup de treball de FOL de l’ICE-CFC de la UdL, com a moderadora.

Per finalitzar la jornada, s’ha fet una visita al Museu Fàbrica J.Trepat de Tàrrega, amb tots els participants.

 

Lleida, 27 d’octubre de 2014