Roger Albero, nou delegat d’ Avalis a Lleida ha visitat aquest consorci acompanyat de la Sotsdirectora comercial Neus Suriol per tal de conèixer els projectes en els que estem treballant i organitzar accions conjuntes per acostar el finançament al teixit empresarial del territori

2018-05-15 El conseller delegat de  GLOBALlleida, Oriol Oró, acompanyat dels tècnics de les àrees d’emprenedoria, creixement empresarial i finançament, ha rebut al nou delegat d’AVALIS  a Lleida, Roger Albero Ferrer i a la Sotsdirectora comercial Neus Suriol de la mateixa entitat, per tal de explicar-los-hi i donar a conèixer els projectes del consorci i organitzar properes actuacions conjuntes.

GLOBALLEIDA, com a promotor financer i dinamitzador de l’emprenedoria i l’empresa, amb l’objectiu d’apropar al teixit empresarial de les terres de Lleida, recursos per a endegar i consolidar els seus projectes, reuneix periòdicament a analistes de les principals fonts de finançament públics (productes ICF, ICO, CEDETI i ENISA) i privat (Crowdfunding i Business Angels per a Start-up i empreses innovadores), per ajudar-los a  trobar la línia de finançament més adient.

Avalis Catalunya SGR, (Societats de Garantia Recíproca) són societats sense ànim de lucre i àmbit d’actuació específic, que l’objectiu que tenen  és la prestació d’avals a pimes i autònoms per a entitats financeres i organismes oficials i facilitar l’accés a nous mercats internacionals mitjançant la prestació d´avals tècnics de licitació, econòmics a clients i proveïdors.

Avalis pot garantir operacions de PIMES i autònoms que tinguin el seu domicili social o actuïn a Catalunya, així com aquelles activitats que es desenvolupin dins d’aquest territori per qualsevol empresa o autònom, independentment del seu domicili social o nacionalitat.

En el decurs de la reunió els representants d’Avalis ens han donat a conèixer alguns dels seus productes. Com a novetat, es pot destacar el nou producte finançament AVALIS – ICF adreçat a PIMES i autònoms. Aquest producte financer consisteix en préstecs per a circulant fins a 5 anys i préstecs per a inversió fins a 10 anys. Les principals avantatges són el poder diversificar i incrementar el nivell de crèdit, el finançament a llarg termini tant per a inversions com per a circulant, no hi ha vinculacions addicionals i ofereix una resposta àgil.