Xopie empresa dedicada a la  creació de botigues virtuals dirigit a tot aquell que vol vendre els seus productes per internet i necessita una botiga online pròpia, ha començat el 2014 superant les 25.000 botigues on-line obertes.

Xopie, amb  la  remodelació de la seva web fa dos mesos, ha estat seleccionada com la primera solució de botigues on-line a Espanya, que es pot gestionar a través de  telèfons mòbils.

Amb la remodelació de la web, per tal de crear imatge i marca, durant dos mesos Xopie ha  realitzar una enquesta a més  800 persones per analitzar les tendències i hàbits dels consumidors espanyols a l’hora d’adquirir productes i serveis a Internet, en la que tots els participants tenien la possibilitat d’aconseguir un Kindle, com a premi per tal de motivar als participants i aconseguir dades fiables.

Després d’estudiar i analitzar els resultats s’ha fet una infografia amb els resultats de l’estudi / enquesta realitzada sobre els comportaments dels compradors en línia a Espanya.

Així doncs constatem que: La franja horària en què es realitzen més compres és de les 6 de la tarda a les 12 de la nit . Franja que sol coincidir amb el moment en què els consumidors són a casa , lloc des d’on més compren .

Encara que l’ ús de dispositius mòbils cada vegada és més gran , l’ordinador segueix sent el mitjà preferit per a realitzar les compres , possiblement per la comoditat que ofereix una major pantalla .

El preu del producte és el que més es valora a l’hora de realitzar la compra, però els costos inesperats són el que més preocupen a l’usuari , sent el motiu número 1 d’abandonament de carrets .

Finalment l’estudi determina que els espanyols en el que més gastem per internet és en oci , seguit d’electrònica i cultura .

Xopie, va començar la seva activitat al Ceeilleida, centre que pertany a la Xarxaceilleida gestionada per GLOBALLEIDA i un cop exhaurit el seu temps en el Centre Empresarial de la Caparrella, es va traslladar a al  Polígon Entrevies de Lleida des de on actualment donen servei a més de 25.000 clients.